Onko yrityksessäsi tietyt asiat kohdallaan?

Vallan Mainio Kokki avustaa jos:

- tarvitset lisätä kannattavuutta

- harkitset uusia tavarantoimittajia

- mietit keittiöremonttia

- laatu on avainasemassa

- mielessäsi on toiminnan tehostaminen

- huolehdit työntekijöistä, haluat kouluttaa

- haluat luoda uusia innovatiivisia

  ruokalistoja

- avustan kaikessa ravintolatoimintaan liittyvissä asioissa

 

Ravintola-alalle suunnatut kehityspalvelut

ovat pitkälti räätälöityjä erikoispalveluita, jotka perustuvat Vallan Mainion Kokin *pitkään ja monipuoliseen alan kokemukseen.

Vallan Mainiolla Kokilla on yli 20 vuoden kokemus ravintola-alalta. Yrittäjänä, esimies- ja johtotehtävistä kuin suorittavista työntekijä tason tehtävistä.

Erityisosaaminen painottuu laadukkuuteen, ruokatuotantoprosesseihin, tehokkuuteen ja koulutukseen.

Teen ruokalistasuunnitteluja sekä reseptiikkaa, jotta ruokalistasi on herkullisempi, monipuolisempi ja kannattavampi.

Teen asiantuntijakonsultointia ravintolakeittiön suunnittelussa, jotta saavutetaan logistisesti ja ergonomisesti toimivia ratkaisuja.

Koulutan henkilökuntaa muutoksissa jotta he voisivat tehdä työnsä laadukkaasti ja tehokkaasti mutta kuitenkin hymyssä suin.

Avustan ja opastan kaikessa ravintolaan, ruoanlaittoon sekä palveluun liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitteena on tuottaa ravintolalle ruokatuote, joka on asiakaslähtöinen, tuotannollisesti tehokkaasti toteutettava, raaka-ainehävikkiä minimoiva sekä luonnollisesti asiakaskunnalle erinomaisesti maistuva.

 

 

 

 

kokki (at) vallanmainio.fi
tel. +358 40 550 34 99

Ristisolantie 1
58200 KERIMÄKI - Etelä-Savo